Foto van een stenen beeld van een liggende zeemeermin.

5x Waarom een Verpleegkundig Overgangsconsult goed voor je is

Wanneer doe je er goed aan om een verpleegkundig overgangsconsult te boeken? Er zijn veel voordelen aan het afspreken van een consult met een verpleegkundig overgangsconsulent. Ik noem er vijf.

Wat ik nu merk is dat er aan het afspreken van een consult soms wat zoekwerk voorafgaat. Vrouwen komen niet meteen bij goede informatie terecht, die hun écht helpt bij alle vragen in deze levensfase.

Daarom noem ik hier de 5 voordelen die het jou als vrouw geeft, als je een afspraak maakt voor een verpleegkundig overgangsconsult

  1. Je krijgt goede medische en psychologische informatie én in gewoon Nederlands. Ik ben lid van een beroepsvereniging en blijf goed ‘bij’ door scholing en intervisie met collega’s. Ik begeleid stagiaires van de opleiding tot overgangsconsulent.
  2. De informatie die ik geef is passend bij wat je al weet, bij jouw situatie, jouw leeftijd en leefstijl.
  3. Als je weet in welke fase van de overgang je bent, weet je ook wat er nog aan kan komen, zo kun je je beter voorbereiden.
  4. Je krijgt direct feedback op jouw klachten, jouw cyclus, en wat jij nodig hebt.
  5. In Friesland of online. Je kunt in Friesland met mij afspreken op vier locaties, en soms maak ik ook online afspraken.

6! Een consult duurt een uur, anders dan bij de huisarts, waar je al snel weer buiten staat.

Maak een afspraak voor een verpleegkundig Overgangsconsult

Boek zelf je afspraak in. Kies voor locatie Leeuwarden, Bolsward, Harlingen of op Terschelling.

Dit vind je ook interessant